Vinils

Vinils

Vinils

Filtres actius

 • Vinil Bulldog

  24,00 €

  Tens un simpàtic Bulldog? Aquest és el vinil perfecte per posar en el seu raconet. :)

 • Vinil - I WAS HERE

  24,00 €

  Un adhesiu romàntic de Chispum per un raconet especial.

 • Vinil - Vaixellets blaus

  24,00 €

  Un vinil chispum per emplenar la teva paret de vaixells de paper de color blau i que es convertirà en un mar d'imaginació.

  Trobaràs 24 vaixells que podràs retallar i fer la composició que més t'agradi.

 • Vinil - Mussol i ocell

  24,00 €

  Aquest vinil chispum decoratiu fotoluminiscent si que és pels més petits de la casa.

  Quan es despertin al matí veuran un ocellet bufó que els saluda i a la nit un mussol els il·luminarà i els protegirà en els seus somnis.

  És el que té de bo aquesta classe de vinils que brillen a la foscor, de dia serveixen per donar un toc especial i a la nit serveixin per llevar pors nocturnes.

 • Vinil - We can be heroes

  24,00 €

  Aquest vinil Chispum amb la mítica frase de David Bowie que treurà el millor de tu cada dia.

  WE CAN BE HEROES tots els dies.

 • Vinil - Somriure

  24,00 €

  Màgic vinil de Chispum que no deixa excusa per una mala cara! Assegura una habitació sempre plena de somriures i alegria!

  El material utilitzar permet col·locar-lo sobre qualsevol superfície, inclòs el terra. No tinguis por, és super resistent a les xafades, aspiradors i productes de neteja varis.

 • Wallpaper Animals

  24,00 €

  Busca un racó casa teva per a aquest dibuix .

  Porta els animals a casa teva i al·lucinaràs. Aquest wallpaper per acolorir està fet en un material increïble: funciona tal qual un paper pintat normal, però en lloc d'usar cola per col·locar-ho en la paret, pots aplicar-ho directament sobre ella! La instal·lació és un procés net i fàcil, per tenir adhesiu en la part posterior.

  És molt fàcil de col·locar i el més important… és reposicionable. Ho pots aixecar, i tornar a posar-ho tantes vegades vulguis, sense danyar les teves parets! Això sí, no deixis que passin cinc anys per canviar-ho de lloc i vigila que la teva paret estigui en bon estat, així no hi haurà problemes.