El lloc web www.becreativeand.com és propietat de Be Creative amb domicili a efecte de notificacions a Avda. Fiter i Rossell, 38 baixos d'Escaldes Engordany F-049539-Z, i adreça de correu electrònic: hola@becreativeand.com, i a través del qual es proporciona l'informació de les seves activitats i serveis.
El número de comerç de Be Creative és el 925666 C.

L'accés i ús del lloc web atribueix al que ho realitza la condició d'usuari i implica l'acceptació integra, expressa i sense reserves de les presents condicions generals, vigents al moment d'accés. Si l'usuari no entengués íntegrament les presents condicions d´ús o no estigués d'acord amb aquestes, haurà d'abstenir-se a utilitzar i operar mitjançant aquest lloc web.

Be Creative no és fa en cap cas responsable dels errors i incidències que es puguin produir en les comunicacions, transmissions incompletes de dades de manera que no és garantirà que els serveis del lloc web estiguin constantment operatius.

Les seves dades personals solament seran utilitzades per Be Creative amb la finalitat d'identificar lo com a client. Be Creative es compromet a no transmetre les seves dades personals a terceres persones. D'acord amb la llei 15/2003, Be Creative podrà utilitzar dades per a qualsevol fi promocional si ho ha autoritat prèviament. Per a modificar les seves dades personals, el client podrà en qualsevol moment accedir, rectificar, o suprimir les seves dades posant-se en contacte via telefònica al 755 990 o per correu electrònic hola@becreativeand.com o a través del seu compte utilitzant el ser usuari i contrasenya.

PAGAMENTS A TRAVÉS LA TARGETA DE CRÈDIT:
Quan s'inicia el procediment de compra, apareixerà una finestra en la part inferior del navegador que indicarà que les seves dades estan protegides. El sistema de pagament de l'entitat CRÈDIT ANDORRÀ és garantia de confidencialitat i seguretat. Aquesta passarel·la d'informació és completament segura i utilitza sistemes d'encriptació SSL que garanteixen la total seguretat en la transmissió de dades a través internet. Aquesta informació no serà retinguda per BE CREATIVE en cap moment.