Condicions generals

Les presents condicions generals de venda s'apliquen estrictament a totes les vendes de productes efectuades per la botiga en línia Be Creative. Tot comanda feta a la botiga en línia Be Creative implica necessàriament a títol de condició essencial, determinant i imprescindible, l'acceptació sense reserves pel Client de les Condicions Generals de Venda de la botiga en línia Be Creative vigents el dia en què es dugui a terme el comanda corresponent. A més, el Client reconeix que l'acceptació de les presents condicions implicarà l'aplicació d'aquestes a la comanda a què es refereixen, així com a tot comanda posterior, amb excepció d'aquells casos en què noves condicions siguin posades en el seu coneixement per la botiga en línia Be Creative. El fet que la botiga en línia Be Creative no recorri en un moment donat a qualsevol de les presents condicions no pot ser interpretat ni equivaldrà a renunciar a recórrer a elles en el futur o en el passat. La interpretació i l'execució de les condicions, així com tots els actes que siguin conseqüència d'elles, quedaran sotmesos al dret andorrà.

 

Preus
Els preus publicats a la botiga online Be Creative són en euros. Tots els preus porten l'IGI inclòs aplicable en el dia de la comanda, qualsevol canvi de taxa d'IGI serà aplicat automàticament als preus dels productes en venda a la botiga en línia Be Creative. Les ofertes sobre productes de venda a la botiga online Be Creative es mostraran a l'apartat "Ofertes" o s'indicarà a la fitxa del producte i, si no s'indica el contrari, seran vàlides mentre es mostrin en pantalla.

Els vals de descompte tindran una vigència i condicions especials per a la seva utilització. Consulteu les especificacions de cada val abans d'utilitzar-lo.

 

Formes de pagament
En formular la comanda, el client pot triar lliurement pagar les compres que faci a la botiga online Be Creative mitjançant:

  • Transferència bancària
  • Mitjançant targeta de crèdit o dèbit a través del TPV virtual

 

Productes
Les ofertes presentades per la botiga en línia Be Creative són vàlides dins del límit de les existències disponibles i de les dates establertes per l'oferta. La botiga online Be Creative es reserva el dret de modificar l'assortiment de productes en funció de les dificultats imposades pels seus proveïdors.

 

Enviament

  1. Els productes adquirits es lliuraran a l'adreça indicada a la comanda.
  2. Els tiquets de compra s'enviaran a l'adreça de correu electrònic indicada pel client en el seu registre a la botiga online Be Creative i també podran ser consultats en el compte de registre creada per client a la botiga online Be Creative.
  3. Els dissabtes, diumenges i festes no hi haurà ni sortida ni lliurament de comandes.
  4. El lliurament es realitzarà puntualment sota la responsabilitat del transportista.
  5. Una comanda es considera lliurat en el moment en què el transportista lliura el paquet o els paquets al client i aquest signa el document de recepció de lliurament. Correspon al client verificar l'estat de la mercaderia a la recepció i indicar totes les anomalies en l'albarà de recepció de lliurament.

 

Registre d'usuaris
Per navegar per la botiga i afegir productes a la cistella no cal estar registrat. No obstant això, per a realitzar la compra si caldrà que es registri com a usuari. Li demanarem les seves dades personals per generar la seva fitxa de client, aquestes dades quedaran protegides en virtut del que disposa la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Només podran registrar persones majors de 18 anys.
Amb el seu compte d'usuari podrà realitzar compres i beneficiar-se dels descomptes, promocions i regals que oferim als nostres clients.
En el seu compte podrà consultar l'historial i detalls de les seves comandes, les seves adreces d'enviament, els seus mitjans de pagament, els seus vals de descompte, etc.

 

Procés de compra
Per comprar a la botiga en línia Be Creative serà necessari ser usuari registrat i major de 18 anys.
Afegiu tots els productes que desitgi a la cistella, posteriorment per realitzar la compra feu clic a "Confirmar". Li demanarem l'adreça d'enviament i l'adreça de client (pot usar la mateixa direcció per a ambdues coses).
Posteriorment se us demanarà triar el tipus d'enviament, aquestes tarifes es calculen d'acord amb la direcció de lliurament proporcionada, amb el pes total del paquet i la durada de l'enviament (urgent o ordinari).
També oferim l'opció d'embolcall per a regal mitjançant un càrrec addicional.
Finalment haurà de triar la forma de pagament, ja sigui mitjançant transferència bancària, contra reemborsament, PayPal o amb targetes de dèbit o crèdit.

Política de devolucions
La nostra política, complint amb la normativa vigent, el comprador disposa de 7 dies hàbils per a l'exercici del dret de desistiment, sense necessitat de justificar la seva decisió i sense penalitzacions pel seu exercici.

La devolució de l'import es podrà fer mitjançant una transferència al client o mitjançant un val de devolució per utilitzar a la botiga online Be Creative.
El producte retornat haurà d'estar en les mateixes condicions en què es va rebre, és a dir, en perfectes condicions i amb els embalatges d'enviament. Per realitzar l'enviament del mateix s'ha de fer en un embalatge apropiat que el protegeixi durant el trajecte.
Abans de realitzar qualsevol devolució poseu-vos en contacte amb nosaltres, com a molt tard 48hrs. després de la recepció del seu paquet, a través del correu electrònic explicant el motiu de la devolució i ens posarem en contacte amb vostè per a assessorar en el procés de devolució. No s'acceptaran devolucions sense abans haver rebut la notificació per correu electrònic.
Si la causa de la devolució fos que l'article retornat no correspon al sol·licitat en la comanda, la botiga en línia Be Creative càrrec de les despeses de la devolució i nou enviament.

 

Garanties
La reparació i la substitució seran gratuïtes per a l'usuari. Aquesta gratuïtat comprendrà les despeses necessàries realitzades per solucionar la falta de conformitat dels productes amb el contracte, especialment les despeses d'enviament, així com els costos relacionats amb la mà d'obra i els materials.
El venedor respon de les faltes de conformitat que es manifestin en un termini de dos anys des del lliurament. El consumidor i usuari ha d'informar el venedor de la falta de conformitat en el termini de dos mesos des que va tenir coneixement d'ella.

Contacte
En qualsevol moment que vostè ho desitgi pot posar-se en contacte amb nosaltres per sol·licitar més informació o resoldre els seus dubtes.

Be Creative © 2011.