Kits

Kits

Kits

Filtres actius

 • Kit enquadernació japonesa

  34,00 €

  Kit per aprendre tècniques d'enquadernació japonesa. Es tracta d'aprendre a realitzar una llibreta amb cosit japonès. Els japonesos realitzen el cosit de les llibretes vist, poden crear així bonics dibuixos amb fil i combinar-los amb el paper. T'ensenyarà pas a pas com fer-ho i se't donaran totes les eines perquè puguis fer tantes llibretes com vulguis.

  Al kit trobaràs les eines bàsiques per realitzar llibretes a casa sense la necessitat de grans desplegaments, les eines són de qualitat pensades perquè ho puguis fer tu mateix a casa o en un petit taller.

 • Kit transferència d'imatges

  35,00 €

  El kit de transferència d'imatges conté tot el necessari perquè t'iniciïs en les dues tècniques principals de transferència d'imatges.

  La transferència d'imatges és una tècnica heretada del collage que consisteix en aprendre a traslladar una imatge, dibuix o fotografia des del paper o altra superfície com pot ser la fusta, tela, ceràmica o cartó... que et permet infinitat de combinacions en la decoració i disseny , gaudeix i aprèn creant originals decoracions.

 • Kit - Fes la teva llibreta -

  16,00 €

  Aprèn a realitzar la teva pròpia llibreta des de 0 amb un molt bon resultat, aprendràs a treballar amb preenquadernacions, cossos de quadern ja preparats per l'enquadernació i t'ensenyarem la millor manera de realitzar les cobertes, guardes i tancaments d'un quadern.

  Kit ideal per iniciar-se en l'enquadernació de manera divertida i molt fàcil, totes les peces venen pretallades per un muntatge senzill.

  Inclou instruccions i un enllaç a un vídeo tutorial on t'ensenyarem totes les parts d'un quadern i com es realitza tot el procés.

 • Màgic kit PINS retolador

  22,00 €

  EL KIT MÀGIC QUE T'AJUDARÀ A CONVERTIR LES TEVES IL.LUSTRACIONS EN PINS!

  El kit inclou làmines d'acetat molt finet en les que pots dibuixar o calcar una imatge i retallar-la amb tisores, quan li apliques calor redueixes el seu tamany i es torna més gruixut mantenint la forma amb la qual va ser retallat.

  Amb aquest kit no solament treballarem amb plàstic que s'encongeix sinó que t'ensenyarem a utilitzar-lo amb retoladors acrílics de colors i retoladors permanents per aconseguir uns efectes únics en les teves il·lustracions. Comptaràs amb il·lustracions i tot el necessari per crear uns pins únics fets per tu amb uns acabats al·lucinants!


 • Kit Segells fotopolimero

  54,00 €

  Aquest kit de segells de fotopolimero és un kit molt complet perquè aprenguis a realitzar els teus propis segells des de 0 utilitzant planxes de fotopolimero sense la necessitat de tallar els segells.

  Les planxes de fotopolimero són la base amb la qual realitzarem el segell, aquestes són sensibles a la llum ultravioleta i revelen amb llum i aigua, són molt fàcils d'utilitzar i no necessiten químics ni reveladors. Insolarem les planxes per a crear el segell per així aconseguir segells professionals amb molta definició.

  Gràcies a les planxes de fotopolimero crearem imatges més definides i amb més detall d'imatges, dibuixos, lletres o frases amb tipografies de tota mena.

 • Kit Stencil

  35,00 €

  La tècnica de esparcir o stencil, consisteix en l'estampació a través de plantilles, amb aquest kit aprendràs a crear les teves pròpies plantilles en materials adequats i impermeables de fàcil tall que podràs utilitzar tantes vegades com vulguis, a més t'ensenyarem a utilitzar les eines bàsiques d'aquesta tècnica i a aplicar la pintura de manera adient.

  Aquesta tecnica te moles aplicacions per la manera en la s'aplica la pintura, pots aplicar ho a paper, fusta, a la paret...

  El Kit inclou tots els materials, eines, instruccions, i un enllaça a un vídeo tutorial amb tot el procés d'estampació.

 • Kit Cianotipia

  43,20 €

  La cianotípia és un procés d'impressió fotogràfica molt antiga que produeix impressions de color blau cian. Consisteix en l'exposició de superfícies tractades amb una solució de llum solar o UV que produirà la impressió desitjada en tons blaus. Amb la cianotípia podràs reproduir fotografies, dibuixos a mà o fisiogrames, utilitzant objectes per bloquejar la llum.

  Amb el kit aprendràs a preparar les solucions, crear fotolits, dominar la insolació (exposició a la llum) i la fixació del color.
  A més de veure les diferents opcions per imprimir sobre diferents superfícies: papers, teles, fusta...encara que ens centrarem sobre el paper.


 • Flower press

  36,90 €

  El premsat de les flors i fulles és una activitat que ens permet entrar en contacte amb la natura, descobrint especies vegetals i explorant el nostre entorn.

  Explorant i recol·lectant flors i fulles per col·leccionar-les i crear objectes bonics i inspirats en la natura, composicions vegetals, targetes, llibres...