Kits

Kits

Kits

Filtres actius

 • Kit enquadernació japonesa

  34,00 €

  Kit per aprendre tècniques d'enquadernació japonesa. Es tracta d'aprendre a realitzar una llibreta amb cosit japonès. Els japonesos realitzen el cosit de les llibretes vist, poden crear així bonics dibuixos amb fil i combinar-los amb el paper. T'ensenyarà pas a pas com fer-ho i se't donaran totes les eines perquè puguis fer tantes llibretes com vulguis.

  Al kit trobaràs les eines bàsiques per realitzar llibretes a casa sense la necessitat de grans desplegaments, les eines són de qualitat pensades perquè ho puguis fer tu mateix a casa o en un petit taller.

 • Kit - Fes la teva llibreta -

  16,00 €

  Aprèn a realitzar la teva pròpia llibreta des de 0 amb un molt bon resultat, aprendràs a treballar amb preenquadernacions, cossos de quadern ja preparats per l'enquadernació i t'ensenyarem la millor manera de realitzar les cobertes, guardes i tancaments d'un quadern.

  Kit ideal per iniciar-se en l'enquadernació de manera divertida i molt fàcil, totes les peces venen pretallades per un muntatge senzill.

  Inclou instruccions i un enllaç a un vídeo tutorial on t'ensenyarem totes les parts d'un quadern i com es realitza tot el procés.

 • Màgic kit PINS retolador

  17,00 €

  EL KIT MÀGIC QUE T'AJUDARÀ A CONVERTIR LES TEVES IL.LUSTRACIONS EN PINS!

  El kit inclou làmines d'acetat molt finet en les que pots dibuixar o calcar una imatge i retallar-la amb tisores, quan li apliques calor redueixes el seu tamany i es torna més gruixut mantenint la forma amb la qual va ser retallat.

  Amb aquest kit no solament treballarem amb plàstic que s'encongeix sinó que t'ensenyarem a utilitzar-lo amb retoladors acrílics de colors i retoladors permanents per aconseguir uns efectes únics en les teves il·lustracions. Comptaràs amb il·lustracions i tot el necessari per crear uns pins únics fets per tu amb uns acabats al·lucinants!


 • Kit Segells fotopolimero

  54,00 €

  Aquest kit de segells de fotopolimero és un kit molt complet perquè aprenguis a realitzar els teus propis segells des de 0 utilitzant planxes de fotopolimero sense la necessitat de tallar els segells.

  Les planxes de fotopolimero són la base amb la qual realitzarem el segell, aquestes són sensibles a la llum ultravioleta i revelen amb llum i aigua, són molt fàcils d'utilitzar i no necessiten químics ni reveladors. Insolarem les planxes per a crear el segell per així aconseguir segells professionals amb molta definició.

  Gràcies a les planxes de fotopolimero crearem imatges més definides i amb més detall d'imatges, dibuixos, lletres o frases amb tipografies de tota mena.